Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rusk 2 : Vindlande Vågskålar



å ena sidan en samling snabba stormbyar

å andra sidan ett mycket orörligt vakuum

genomsyrar det vitt uppspärrade

mörklagda landet

till synes utan minsta utbyte

där sidor av en undermedveten terrorbalans

tröttar ut varandra med falska rapporter

som försöker sova i samma säng

men stiger likt en älg-flamingo, svajande ifrån knäskålarna

mot de tyngsta molnen

och lägger sig omruskad i hjärnskålen

att äta eller sväljas

eller välla fram och ältas

 

 

 

 

 

 




Fri vers av TrollTörnTrappan VIP
Läst 277 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-16 02:24



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
suggestiv tänkvärd text
2017-09-16

  Nanna X
En älgflamingo är nog minst lika sällsynt som en dront?
2017-09-16
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP