Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Morgonens stjärnor

När ingen lyssnar längre
Och när timmen börjar bli Rund
Ta dig till stranden för att se den runda snäckan
Titta genom Holiyes
Blinka med din innersta längtan
Kasta sen stenen
Och lev ett liv i 35 år
Eller lev tills du får grått hår
I vilket fall somhelst är det för sent
När ingen längre bryr sig om dina små dikter och allt är som blockerat för Lucifer ser jag väsen som alltid har funnits
Knacka på dörren och öppna asken där ser du dig själv
Och titta vem står där
Om inte morgonens stjärnor
Hunden är fri
Morgonen är här
Du kan inte längre se
Morgonens stjärnor ler mot gatan
Gatan är här




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 170 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-18 11:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP