Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vandring I Holiyes

Jag vandrade en stig som jag vandrat många gånger
På den stigen genom Holiyes såg jag många väsen
De som viskade och de som sprang, hoppade runt en eld
Jag trodde först att de dansade men såg att de ville att jag skulle följa vägen genom stigen, bort mot sjöar som leder till en annan stig
Jag vandrade mitt i skogen och började flyga upp mot trädet där stigen tog slut
Så såg jag längtan mitt i elden
Så såg jag också hur elden formade sig som en triangel
Jag vandrade genom sjöar och hav
Och då förstod jag hur allt hängde samman
Jag hörde toner i Holiyes som skrev en sång




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 157 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-18 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP