Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

NER

Är den på?
Eller är den av?
Finns det någon som hör mig?
Tala då om för mig
Så jag vet om du hör
Säg till mig om du som jag blivit fascinerat av Påfågeln
Säg ett skämt som betyder något rent symboliskt
Är du där?
Eller har du gått och lagt dig
Jag tog sömntabletter redan för några timmar sen men kan inte sova ändå
Det ringer visst i en kyrkklocka och maten har tagit slut för längesen
Solen och molnen skriver inte längre dikter
De är istället on-line
Men nu kopplar jag
NER




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-18 16:00



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP