Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
om tiden.


Gator färgade av löv.

Så har vi vandrat på gator
med kullerstenars regn
våta glans beklädda med
löv av färger man ej
trodde fanns hukandes
under paraply av stort format.

Nu sitter vi på café som en gång var stall
seendes på en torg vars bild är
folktom och kall.

Du lägger di hand över min
och läppjar på teet som det vore vin
vi äger ej varan men vetskap att
du finns är fin.




Bunden vers av kardman
Läst 405 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-09-19 10:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman