Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Inspiration Uppenbarelseboken 8:3-5


Rökelsekar av guld


"Och en annan ängel kom och ställde sig vid altaret med ett rökelsekar av guld. Han fick mycket rökelse att lägga tillsammans med alla de heligas böner på guldaltaret framför tronen. Och röken från rökelsen steg från ängelns hand tillsammans med de heligas böner upp inför Gud."


Det blir bara

större och större

för mig hur viktigt

det är att vi beder


En dag kommer vi

att ångra att vi ej bad mera

då vi får skåda dess verkningar

i de himmelska boningarna...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 321 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2017-09-20 14:37



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktig påminnelse...
2017-09-23

  Eva Helene VIP
Nära och fint! Tillika tänkvärt.
2017-09-21

    ej medlem längre
Tänkvärd....
2017-09-20

    ej medlem längre
Ja verkligen, det är viktigt!
Fin text!
2017-09-20
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP