Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
tystnaden


Stugan vid sjön.

Vid en liten stuga vid sjön
är tystnaden stor livet har
fått sin lön.

Höstens alla färger speglar
sig i det svarta blanka vatten
det närmar sig natten.

Inne i stugan sprakar det från ved-kamin
vi kryper i hop nakna under dubbla filtar
din kropp är varm och fin
vi har älskat så här många gånger
vi känner ej skam och ånger
ute lyder tystnadens sånger.




Bunden vers av kardman
Läst 277 gånger
Publicerad 2017-09-22 12:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman