Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

De bryr sig absolut inte om att ge säkerhet och trygghet

EN polisbil ska täcka hela södra Lappland
hur tänker de som har största ansvar?
inte alls verkar det som och de bryr sig
absolut inte om att ge säkerhet och trygghet
till invånarna utan här verkar det som pengarna styr
besparingar indragningar ta bort förminska
är ord som används flitigt i det urspårade samhället
" det går ju bra för lilla Svea" säger några iq befriade
de kallas för politiker och de är de som bestämmer
över folks huvuden och talar om vart skåpet ska stå
det räcker nu det har gått för långt för länge sen
det måste bli ett stopp på alla dårskaper
och de är alldelse för många för att räkna upp
folk har blivit inlindade i lögner och
lurade att tro att utvecklingen är jättebra
för landet och dess befolkning
sanningen visar på annat
det går åt h.....e!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 339 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-23 11:39



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Pengar styr mer än vi tror...
2017-09-23

  Larz Gustafsson VIP
Det gör det ändå, om man inte har tagit emot Herren Jesus Kristus i sitt hjärta.
Individer kan räddas. Aldrig länder.
Däremot är det ju så att där evangelium förkunnas påverkas omgivningen.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP