Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alla är inte lika värdefulla i dagens samhälle

Politikerna höjer ständigt skatterna!
och det på grund av alla utbetalningar
de är inte små utan extremt stora!
invånarantalet har ökat och fortsätter öka...
det kostar att betala ut bidrag och bostäder
det fattar väl den med lite hjärnceller!
men det är skillnad på folk och folk
alla är inte lika värdefulla i dagens samhälle
vissa får massor och andra i stort sett ingenting
orättvisorna syns märks och ökar på
fler och fler äldre blir hemlösa
svälter fryser och lämnas vind för våg
politiker tycker inte att de är så viktiga
det är många andra som också lämnas utanför
trots att de arbetat betalat skatt i många år
varit med och byggt landet tagit ansvar
varit plikttrogen ärlig och visat vad de går för
politiker vill helst att de gamla försvinner dör!
mer och mer framträder skillnaderna
poitiker visar vilka som är mer värdefull
och inte är det de som arbetar sliter
som tar ansvar för sitt fosterland
idag kan i stort sett alla se
vilka som går före i kön
vilka som särbehandlas
utan att lyfta ett finger!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 250 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-09-23 12:39



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Mest värdefulla ur pastorernas synvinkel är de som låter döpa sig för att få stanna i Sverige. Vips, så har man fler tiondegivare och mer statsbidrag (=horpengar).
Nyanlända som spelar nyomvända.
Hur naiva får svenska pastorer vara??

Då det gäller arbetsmarknadspolitiska åtgärder prioriteras alltid de nyanlända.
2017-09-23
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP