Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ändrad igen


fritt fall

kära

du ville falla
fritt

men hålla mig
i handen
när du föll




Fri vers av Anders P VIP
Läst 384 gånger
Publicerad 2006-05-29 10:18



Bookmark and Share


  sol
helt ljuvlig..
älskar dina "kära"

jag faller med orden!
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Anders P
Anders P VIP