Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
närhet.


Det vi har.

Det vi har är inte skönhet
men närhet och vänskap
vi bor ej under samma tak
men längtan är rak
ett offer att drömma
inget som slutar efter prov tid
i egoismens strävan
inget att äga eller choppa loss
ersätta kärlek med materiel kloss
klä sig för att duga i gänget
villa bil och barn för andra har det
kärleken lurar ingen.




Fri vers av kardman
Läst 247 gånger
Publicerad 2017-09-24 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman