Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kampen fortsätter för FRIHETEN

Innbördes beundran klubbens "medlemmar"
sprider lögner och vinklar så in i norden
de älskar att mörklägga förvrida huvuden på folk
låta dem tro annat än sanningens svar...
media arbetar febrilt kämpar på i sitt anletes svett
med sina inlindade budskap och inte kommer
deras "tryck" minska inom den närmsta tiden
valet väntar ju bakom hörnet och mycket står på spel
det kommer att bli mer smutskastning på oliktänkande
förtal är inte så ovanligt då det gäller att motarbeta
yttrandefriheten rättigheter att ha en egen åsikt!
klimatet hårdnar och idag attackeras den som
inte följer agendan och dess slutliga mål
diktatur verkar vara mer av intresse
kampen fortsätter för FRIHETEN






mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 288 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2017-09-24 22:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP