Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En sonett.


A/D


Lundin är i rutan kampsport är inne
Den vanliga TV:n försvinner rätt snart
När staten till slut har fått det hela klart
Är det analoga enbart ett minne

Då blir japanen med karatepinne
Digital och kodad med hiskelig fart
Utan en box får man sitta blott och bart
Och önska att man hade varit finne

För i Finland är signalen analog
Ännu ett tag till all glädje och lycka
Så där får dem ta del av massornas drog

Som storebror i vårt hemland skall rycka
Ur våra händer även om vi så såg
Anders på Skansen som sjunger på krycka




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 220 gånger
Publicerad 2006-05-29 12:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun