Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jacka # 1 : Liksom Perfekt

 


dragen direkt

passar perfekt

äkta halv dräkt

kroppen helt krökt

speglar sig rakt

ländryggen läkt

drömd i sin dikt

gick som en dans, icke mer sträckt

hängt på tänkt krok

bokhyllors (s)vikt

fickor med frukt

trillar ur takt

paradis prakt

liknande lukt

skimrar i skikt

tidsluckor täckt

nästan oktob

bär jackan fräckt

tjusigt och tjockt

rockar barrockt

jazzar på jakt

knäpper hon knekt

spader-ess spräckt

kåken strax blekt

färgen från åkt

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av TrollTörnTrappan VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-26 20:18



Bookmark and Share


  TrollTörnTrappan VIP
takKkar!!!
2017-09-27

  Anya VIP
Tycker om hur du jobbar med bokstaven K här. Det blir en härlig rundning i munnen när jag läser din text högt.
2017-09-27

  LenaJohansson VIP
fräckt perfekt
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

TrollTörnTrappan
TrollTörnTrappan VIP