Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
från början var den inte så här möjligen balladig men nu blev den översatt till den här formen orginalet är egentligen bättre men den är hemma på datorn.


Regnet i paris

Det är regnet i Paris
och det gröna fältets tyraneri
miljoner ohörda dansas
med ett paraply parfymeri

som i en sång
och världen ryker
i ett moln av gong-gong
utan eldar

saknaden i saknader
och dagar i ett
drömskt paradisiskt lår
medans världen dansat

några drömar på
varje sida Seine
parken vid giljotinen då
Francois minne

och en copycat
bakom varje träd
ser inget annat
ögonens tårar värld
världen äter sitt




Fri vers av virre
Läst 544 gånger
Publicerad 2006-05-29 12:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

virre