Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Fick förmånen att berätta om min omvändelse på kvällens LP-Kamratförenings samling i Korskyrkan i Västerås idag. Bild Ruth Pikkarainen.


Min omvändelse.


Jag hade förmånen i dag att få berätta på dagens LP samling i Korskyrkan om min omvändelse då Gud besökte mig en natt som tioåring med orden i Uppenbarelseboken 5:5 "Gråt icke; se, lejonet av Juda stam har övervunnit..."

Jag hade stulit och ljugit länge bakom ryggen på de mina, släkt, vänner och kompisar men här kom vändpunkten då jag blev väckt av Guds ande mitt i natten och började gråta...

Så stort hur Gud började att tala till en tioåring mitt i natten då alla sov...dessutom i lutherska kretsar där sådana gudsuppenbarelser verkligen inte var vanliga om de över huvud taget förekom.

Vilken mäktig Gud vi har - YouTube




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 487 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-09-27 21:35



Bookmark and Share


  walborg
Underbar berättelse
2017-09-28

    ej medlem längre
En vacker och ovärderlig gåva....
2017-09-28

  Ess VIP
underbart<3<3<3<3

Jag ber att min pojke och mina flickor också får Välsignat Besök<3<3<3<3
2017-09-28

  Niliboy
Amen å det levande livet får erfara att det finns en levande Gud!
2017-09-28

    ej medlem längre
Fint vittnesbörd om hur Gud kan förändra situationen!
2017-09-28

  aol
Verkligen starkt man känner att Gud är med dej Bibbi,
2017-09-27
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP