Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En längtan efter tid på tu man hand...


Ge mig bara 20 minuter…

Ge mig bara 20 minuter av din tid,
och jag ska ge dig allt
Ge mig bara din kind,
och du ska få kyssar i tusenfalt.

Tystare kan ingen vara,
än guds lilla ”änglafara”
Så ge mig snälla bara…

20 minuter av din tid,

och jag ska ge dig
ALLT (ET)




Fri vers av Carola Jeryd
Läst 505 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-29 13:52



Bookmark and Share


    Saulus
Jag ger Dig en evighet
2007-12-01
  > Nästa text
< Föregående

Carola Jeryd
Carola Jeryd

Mina favoriter
1500 dagar-nånting
för