Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
---


Toppen av berget


Jag ser er

Inte tydligt, inte kristallklart

Lite suddigt i aftonens grå avsked

Ni vet inte att jag finns

Korrektion, ni vet inte att jag finns här just nu

Två varma kroppar som närmar sig varandra

Händer ritar åttor över sakta blottad hud

Flämtningar som når mina öron, så nära är jag

Hans hand finner din sweetspot

Under tyget, under spetsen

Ett finger begravt i värme

Ditt ansikte personifierar lusten

Din barm i mina pupiller när hans huvud sänker sig

Tävling i andhämtning mellar dig och mig

Hans hår mot ditt lår

Inget tyg som hindrar vågen

Hans tunga ritar åttor mot rosa draperiets varma sälta

Min hand, min hand, min hand

Din andhämtning, dina höfter mot stötar av elektricitet

Min hand, din lust, hans tunga

Vi når toppen av berget vid exakt samma tidpunkt




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 259 gånger
Publicerad 2006-05-29 14:03



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Mm väl fångat sensuellt ögonblick !
Sexigt inlindat som kittlar fantasin...................
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun