Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Yesterday I bought my first projekt?? soon we will have chicken" hälsar en lycklig sonhustru från Arkansas i USA. Bild av Lawona Forslund.


Lycklig sonhustru i USA


Inte utan att

jag avundas

min sonhustru

inför nytt projekt


friheten att

kunna göra

lite som man vill

utan myndigheters intrång




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 256 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-29 11:30



Bookmark and Share


  Niliboy
Å va härligt, med levande små höns, hur blir det med tuppen!?
2017-09-30

  Rise Little One
Ett härligt liv!
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP