Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bort med munkavlarna och agera mot dårskaperna

Tänk vad godtrogna och naiva många är
för att inte tala om flathetens enorma storlek
tystnadens täcke ligger tung över folks röster
man vågar inte höja den eller säga emot
tur är att det finns de som gör och stör!
landet står i lågor våldet bara eskalerar
oskyldiga fredliga människor blir påhoppade
misshandlad rånad utav våldsamma typer!
även djuren är utsatta för misshandel även död
det kvinnliga könet våldtas, även män!
sextrakasserierna har blivigt vardagsmat
hotfulla och hatiska kommentarer hörs eka
precis allt är idag under massiv attack!!!
människor borde agera mycket mer kraftfullt
skarpt och högt gå emot vansinnet som pågår!
mångårig masspsykos verkar ha satt djupa spår
passiviteten är skrämmande och påtagligt stor!
folk skulle riva bort sina munkavlar och
börja agera i ilska över all krigsföring!!!
våga framträda på livets estrad utan rädsla
vem älskar denna sataniska utveckling!?!
fortsätter skriva prata högt om alla faror
som håller på att totalförstöra mitt fosterland
ingen ska skrämma mig till tystnad
min munkavle brändes upp långt innan den
hunnit fram till mina läppar
yttrandefriheten är min vän och vi
kämpar på i alla väder!





mare




Fri vers (Fri form) av mare VIP
Läst 369 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-09-29 13:01



Bookmark and Share


  Monika A Mirsch VIP
"yttrandefriheten är min vän och vi
kämpar på i alla väder!" '
Här österom Sveariket, i Finland alltså, min hälsning: kämpa hårt, det lönar sig i ett land som begåvats av fred i otaliga år - det lönar sig att stå upp för friheten och närheten! Bra rutet!!!
2017-09-29

  Larz Gustafsson VIP
I Dalarna våldtogs en manlig politiker av en annan man. Motivet var politiskt, att hota och förnedra.

Men sade Jesus verkligen: "Gå ut i hela världen och kämpa för yttrandefriheten"?
2017-09-29

    Agnes Lovisa
En som bryter tystnaden i ängslighetens tempel. Bravo.
2017-09-29
  > Nästa text
< Föregående

mare
mare VIP