Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vilka Du en gång har givit åt mig! Giv att jag fri över jorden mig svingar, Lever och sjunger allenast för Dig! skaldade Lina Sandell. Bild av Lawona Forslund, gudomligt vacker fjäril i Arkansas.


Herre låt ingenting binda de vingar...


Lina Sandell

är en av

mina stora

förebilder

i livet


som om vi vore

själsfränder

på något vis

både i utanförskap

ändå innesluten i Jesus




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 522 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2017-09-29 13:10



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fint med de gamla sångerna!
2017-09-30

  Niliboy
Hon har väl skrivit många psalmer, en skapande ande har jag för mig!
2017-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP