Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Skolan mina barnbarn valde i Arkansas USA. Diciplin och ordning samt memorera Guds Ord, en gudstjänst i veckan då man klär upp sig och gymnastik eller idrott en timma om dagen. Inga mjukisbyxor eller shorts:-(


Riverview Baptist Christian School


De kristna friskolorna

i USA har en helt

annan ställning

än i Sverige


samtidigt som

problemen tilltar

i Sverige med

våld och otrygghet


Kanske var det ändå inte

så fel med tio Guds bud?

...disciplin och lite regler?

Jag bara undrar?...




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 254 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-09-29 13:35



Bookmark and Share


  Niliboy
Nej, i skolan måste man ha lite diciplin å ordningnå reda!
2017-09-30
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP