Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Va?


Finns inte sand


Frodig fågel flyger fenomenalt fort
Slutkörd nätverkstekniker ser och tänker
Lite mer whiskey i sitt glas han stänker
I kväll går han igenom allt dumt han gjort

Se där finns ett helt liv fullt med gammal lort
Allt är inte guld som för ögat blänker
Ta bort vidriga minnen som mig kränker
Gör av med det som ett gammalt gulnat kort

Ingen anledning att dröja vid detta
Ingen mening med att älta det som var
Sitt upp rak och blicka framåt mot ljuset

Allt folk minns till slut är vem som kom etta
Den som har kåk bryr sig sällan om ett par
Finns inte sand låt dig nöja med gruset




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 202 gånger
Publicerad 2006-05-29 15:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun