Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

2017 / edge of existence / jag fyller tjugofem




jag har en påse
full av gamla magasin
daterade kroppar
åsikter
låt mig komma över
vi kan slösa tid
på sånt som redan har hänt

kan du knyta min slips?
det är säkert tio syndare
som väntar på mig
min otroliga moral faller kort
för dom jag älskar

jennie, stanna inte i floden för länge
den lever sitt eget liv
och vet inget om dig
den kommer få ett nervsammanbrott
och slingra sig i tusen delar runt oss

det är så jobbigt att tänka
men allt verkar betyda
lite mer än vi tror
att det gör

tusen fäder utan händer
utan andetag i nacken
utan känslor att forma
bara en daterad ensamhet
som verkar tidlös





Fri vers av Patrik Englund VIP
Läst 399 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-11-12 14:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Patrik Englund
Patrik Englund VIP