Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
existens


Drömmarna om ljuset.

Då mörkret pressar ondskans våg
är drömmarna om ljuset det man kommer ihåg
människor står upp för toleransen som aldrig förr
man gläntar på ljusets dörr.

Ett leende en hjälpande hand
en räddande strand
från likgiltighet
man styr sin skuta
tar ställning så dumheten slutar.

Solidaritet är dagens ord
det mullrar i vår jord.




Bunden vers av kardman
Läst 214 gånger
Publicerad 2017-10-04 08:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman