Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

döende är ditt tillstånd



döende är ditt tillstånd,
på något annat sätt kan det inte beskrivas
och ingen kan någonsin lära dig om det stora ögonblicket,
ingen av dom bakom din rygg
som snart också ska rulla i roulettens skål.
inte heller någon av dom mörka vålnader - dina blivande bröder
som ibland sett dig i ögonen, ryckt lätt på axlarna och med öppna armar välkomnat dig över.

döende är ditt tillstånd,
och längs dödens väg springer du med full kraft
och plöjer bestämt genom dom varma arméer
som uppgivet fallit ner på knä
och ömkande bett om nåd.

undra vart du är på väg?

ut.

in.

eller egentligen ingenstans.




Fri vers av carl-alexander
Läst 522 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2006-05-29 17:39



Bookmark and Share


  blåljus
så sann, spännande och otäck!
2006-09-11
  > Nästa text
< Föregående

carl-alexander
carl-alexander

Mina favoriter
ytspänning