Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obmal

.

Ute går människorna som inte jobbar åtta till fem. Guldmynt ligger strödda på gräsmattorna, som fallna löv. Det susar av virus i mitt blod och klockan tickar. Jag har nyss vaknat efter att mer eller mindre kalkylerat somnat. Innan jag sov så åkte känslorna i mig som barn i en pulkabacke. Jag minns det som kroppen glömt. Jag tar spjärn.




Fri vers av Per Teofilusson
Läst 505 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2017-10-05 16:15



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm VIP
Som en morronharklande soluppgång ungefär. Fin.
2017-11-08
  > Nästa text
< Föregående

Per Teofilusson
Per Teofilusson