Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
omsorg.


Kantiga äldre män.

Du har överseende med mina fel
en kantig ungkarl som levt ensam livets större del
svår att forma men du i vår vänskap vill till mig komma.

Vår vänskap där vi skrattar tillsammans
du är ett ljus som står i min dörr
kärleken anammas som förr.

Trotts denna mörka regniga höst
är min dödsånger förlöst
stillad är min törst.

När vi mött den färgsprakande naturen
är kärleks-stunden en ljuv en.




Bunden vers av kardman
Läst 253 gånger
Publicerad 2017-10-06 09:16



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman