Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ljuden omkring.


Söndags höst.

Jag ligger och lyssnar
på dina lätta andetag
annars har tystnaden övertag
ibland trafik i fjärran.
Råkor svärmar men tystnar med ens
vinden susar svagt i den gulnande Lind
du smeker mig på min kind.

Fest igår i goda vänners lag
Lammgryta med Kantareller
en smak med välbehag
Vin från Spaniens slätter
hjortron med glass
och andra efter-rätter.

Vi kysstes på vägen hem
på folktomma gator
läste Dikter på min Dator
somnade stilla
ditt leende jag gilla.






Bunden vers av kardman
Läst 221 gånger
Publicerad 2017-10-08 09:05



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

kardman
kardman