Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

det mörka


jag älskar kvällen och natten
jag älskar mörkret om hösten

jag älskar svärtan i min själ
jag älskar doften av multnande löv

jag älskar när livet vänder
när murar faller och solen går upp

när hjärta av sten blir ödmjukt igen
när själen får vila och åter få färg

jag älskar som då
innan det mörka

jag älskar som då
innan fem timmar och åtta år




Fri vers (Fri form) av SpamPippiL VIP
Läst 432 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2017-10-08 21:59



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Mycket mycket mänskligt
2017-10-08
  > Nästa text
< Föregående

SpamPippiL
SpamPippiL VIP