Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Denna dikt tillägnas Sture Elldin


Oral Kärlek


Dina andetag
magisk utandning
smeker mig

fläktar förbi mig
på mig - i mig
för mig bort bort

du blåser mig bort
dit där allt är grönt - konstgräsgrönt
underbart och lätt

pirrande hud
mot din luft
de fina små håren på armarna reser sig
fångar luften du andas ut

så sensuellt
jag har aldrig upplevt det så
invävd
i ljuva toner från din mun

dina läppar din röst
magiska vågor forsar mot mitt bröst

subtil och sensuell
(vilken fantastisk kväll)
det du bjuder på av dig själv
det som gör dig så speciell
jag trodde inte det var möjligt
att förmedla sådana känslor och tankar
med ett så litet instrument

jag trodde aldrig att jag skulle kalla
det ljudet för sensuellt
att det kunde glöda så mot min hud
som tusen saxofoner
eller en skog av violiner
en mäktig flygel
allt bleknar bort
när du sätter munspelet mot dina läppar
och blåser en blues

tack för att du delar den nådegåvan
din musik är med oss,
du har förgyllt en helg
din skiva förhöjer varje dag

Bluesfestivalen i Mönsterås

Sture Elldin!!!

Vilken underbar början på en lång och härlig sommar!





Fri vers av Kicki Karlén
Läst 707 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2006-05-29 20:51



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Väldigt sensuell dikt. Man blir del av dikten. Musiken är ett bra element i dikten
2006-05-30

  Hemligt
ja bor i mönsterås ! :) Bluesen e ju rolig :P
2006-05-29
  > Nästa text
< Föregående

Kicki Karlén
Kicki Karlén