Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du finns fortfarande i mig

En aska är allt som du lämnar kvar
Berättelser som för oss till ett twitterkonto
Någonstans går du 36 minuter varje dag
Men skivan du lyssnar på i dina hörlurar tar aldrig slut
Du ringer till din döda Mamma och hoppas att få lämna ett meddelande i telefonsvararen
Ingen hör




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 259 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-13 12:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP