Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag hör sång

Gråter på din balkong
Du snarkar, jag hör sång
Män skrämmer mig när de är arga.
Din hud är av betong
Jag är får, de är vargar.
(Du ylar, jag hör sång)




Bunden vers (Rim) av Eminens
Läst 365 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-15 15:47



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Wow otrolig dikt 10/10! plus Bilden passar bra till dikten <3
2017-10-22
  > Nästa text
< Föregående

Eminens
Eminens