Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att vela, överlag

Hade du verkligen velat det, så hade det hänt
Du går på sunt förnuft, jag vill ha allt som känns
Du är så duktig på att vela, över mig
Över oss
överlag
Vad är vitsen med det hela? Du är över mig
Över oss
Överlag
Kan du hjälpa mig radera
minnet av vårt nederlag




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eminens
Läst 338 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-15 15:50



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eminens
Eminens