Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ville va ditt plåster, du sa jag är ditt sår.

Jag lyckas sällan läsa av dig.
Ensam är du allt annat än en öppen bok.
Tillsammans är vi ett bibliotek av
kunde bli, skulle bli, borde bli.
Jag sliter i bokrygg efter bokrygg,
skär mig på sidorna
Önskar du var mitt plåster,
Du sa jag är ditt sår.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eminens
Läst 379 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-15 15:55



Bookmark and Share


    Sefarge VIP
Oj så träffande!

2021-03-17
  > Nästa text
< Föregående

Eminens
Eminens