Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Du ringer bara när du är full.

Du ringer bara när du är full
Jag svarar bara för att jag är tom
Vi är en nätt och jämt balanserad katastrof,
Jag är varm, du ger köldskador
Falskt alarm, slöseri på känslor.




Fri vers (Modernistisk dikt) av Eminens
Läst 464 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-15 17:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eminens
Eminens