Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ta bort Ta bort Ta bort

Ta bort ta bort
Ta bort
Radera mig som om vi aldrig hänt.
Jag vill minnas du vill glömma
Jag vill visa du vill gömma
Du vill lämna jag vill stanna
Allt vi var slutar med "skitsamma"




Bunden vers (Rim) av Eminens
Läst 421 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-15 15:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eminens
Eminens