Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Är jag kär eller bara hypomanisk?

En besatthet
Eller kärlek?
Kan va en hårfin gräns emellan,
Är det fjärilar i magen
Eller ångesten i ovisshet?
Lyckliga slut sker väldigt, väldigt sällan.




Bunden vers (Rim) av Eminens
Läst 508 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2017-10-15 15:57



Bookmark and Share


  Cugel
Only God knows

förälskelse kan utlösa hypomani
och hypomana har lätt för att bli kära



2017-10-15
  > Nästa text
< Föregående

Eminens
Eminens