Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanning varierar när en partner blir ett ex

"Du är bad news och jag orkar inte mer"
Säger samma man som ville stötta mig
through thick and thin.
Jag är en vikt på dina axlar, tynger bara ner
Lät dig aldrig komma in




Fri vers (Fri form) av Eminens
Läst 276 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-15 17:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eminens
Eminens