Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag är din att förstöra.

Läpparna mot ditt öra
Andetag som bara du kan höra
Hud som bara du får röra
"Jag kommer krossa ditt hjärta", hör jag dig klargöra.
Må så vara, jag är din att förstöra.




Bunden vers (Rim) av Eminens
Läst 370 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2017-10-15 15:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eminens
Eminens