Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Barnbarn medverkade med Fryxellska Skolan - Västerås Musikklasser - i fullsatt Domkyrka idag. Det som dröjde kvar blev: "Lead me Lord" av Samuel Sebastian Wesley. https://www.youtube.com/watch?v=XLtIylXJ3V4


Lead me Lord


Jag slog fram texten

och blev så tagen

av innehållet

rad för rad


Vilket djup

i både ord

och melodi

"Lead me Lord"!


Ta tid att lyssna in

det barnen

så gripande

sjöng idag!






Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 427 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2017-10-16 20:33



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Viktiga ord att ta till sig...
2017-10-21

  Ess VIP
förlåt, skulle vara hjärtan så blev det frågetecken. Skickar massor med hjärtsn
2017-10-18

  Ess VIP
så härligt med fina barnbarnen med så Välsignat fin sång, glad här för dig????????

2017-10-18

  Niliboy
Jag har tvättstuga idag å känner mig trött, få se sen!
2017-10-17

    ej medlem längre
Storslaget och tryggt att läsa!
2017-10-17

  walborg
Meningsfulla goda ord
2017-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP