Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Arbetsledare


Sitter på rummet och fluktar i pärmen
Tänker på fukten tänker på värmen
Suktar i tystnad blänger på skärmen
President i ett avdelningsland

Tittar på dig i den kortaste kjolen
Handen på hanen på varma pistolen
Stråken är styv och blank är fiolen
Fingrarnas önskan upplösta band

Hård som stål uppskattad yta
Tänder på musen som kanske får ryta
Kommer du hit så kan du få byta
Ger dig ett uppdrag låna din hand




Fri vers av Uffe Agnetun
Läst 233 gånger
Publicerad 2006-05-30 07:22



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Uffe Agnetun
Uffe Agnetun