Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Magra lilla lamm

Du magra lilla lamm,
Klädd i kattun.
En kyskhet,
i en kista.
Det är bara såna som dig
Som unga förblir.
För skör för världen
och dess vargeri.

Du beskedliga kynne,
Jag avundas dig. Som ej behöva
Skändas och känna mörkret vid.
Förevigt from, men aldrig vid liv.





Fri vers (Fri form) av SellwiN VIP
Läst 547 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2017-10-20 23:01



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Fy fan, så bra! Här andas texten vånda och emotionell misär, med väl valda ord. Sååå ruggigt bra fångat. DETTA är din bästa text hittills!
2023-03-25

  Domenico VIP
En helt underbar text klädd i en vacker klassisk form...i sorgeflor...
Klädd i kattun...en kyskhet i en kista...
Tänker spontant Stagnelius
Utsökt skrivet...och oväntat!
Bokmärker!
2019-01-22
  > Nästa text
< Föregående

SellwiN
SellwiN VIP