Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Verkligheten med stuts i töjbar miljö




I natt hade hon knullat
med Gummi i över två
Timmar med sin nya
Pojkvän

I skolan hade hon tuggat
På sitt gummi i en
hel dubbel lektion

På gympan hade hon spelat
fram o åter med gummiboll
tills det var dags att släpa sig
hemåt i sina gummi modeskor

Och hon äntligen kunde
pusta ut och ta av sig sin
gummimask hon ständigt
bar, invid sängkanten

Och försöka somna som
Den hon verkligen var. ..
Utan något segt gummi.








Fri vers av Sefarge VIP
Läst 289 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2017-10-23 16:40



Bookmark and Share


  KattenKin VIP
Vi har en förkärlek för plast, ju längre bort från det naturliga, desto bättre! .. kan man tro.
2017-10-26

  Valter Örn VIP
Gummi guttaperka... Perkele !
2017-10-24

  henke_r
Över våra naturliga kroppar ligger en gummihinna som förvägrar oss att leva. Snyggt!
2017-10-23

  överlevaren VIP
Gummiklädda ord med variation!
2017-10-23

  Öknens Ros VIP
Mycket gummi var det här....
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP