Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Paradisön




Ett kraterhål öppnade
upp sig

Vad hade den inte
varit med om

En hemlig atoll
som burits med
sig genom livet

Mitt i Stilla havet
av heta känslor. ..

Med vågor av längtan
som äntligen funnit frid

att stilla sig mot en
kärleksfylld strand

Det återstår bara att
bosätta sig där

I Solen första livgivande
strålar. ..

Mitt ute i en Fantasi Ö

Be därför aldrig om ursäkt
eller någonsin glöm bort

Att du bär ansvaret
för hela dess existens

Med ett namn
bara du vet om


I Solens första livgivande
strålar . ..



















Fri vers av Sefarge VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2017-10-23 00:51



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
Fantastisk poesi Se

Tack
2017-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP