Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Från min ljuvliga hemgrupp i Kvicksund nära Eskilstuna efter lång tids uppehåll. Egen bild före måltiden och min kära vän som köpte huset av min son som flyttade till USA.


Solnedgång över Mälaren.


Hur fantastiskt underbart

att få träffas på detta sätt


under Guds beskydd

och ledning


och studera

Guds Ord tillsammans


till uppbyggelse och

ständigt nya aha-upplevelser


skratta och gråta tillsammans

och bedja till vår himmelske Far


och utgjuta våra hjärtan till Honom

som allt förmår i stort som i smått


"Bären varandras bördor så uppfyllen I Kristi lag!" Gal.6:2




Övriga genrer av Bibbi VIP
Läst 446 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2017-10-26 00:20



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det var väl fint att det löste sig så med huset.
2017-10-27

    ej medlem längre
När människor går samman i kärlek och tro känns livet stort och vackert.
2017-10-26

  Niliboy
Ja, jag har besökt stora hugaland en tid
Och Varje försök att beskriva det kommande riket är välkommet!
2017-10-26

  aol
Så är det ju till slut ska alla själar samlas bli ett gå upp i honom bli ett med honom i en kärlek utan gräns,

2017-10-26
  > Nästa text
< Föregående

Bibbi
Bibbi VIP