Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Naken och skör och sen slak


Korv spad

När korven växer till blir det fart
den är nästan för söt å smakar lite salt
tänk att få bjuda på en sån
till en vän det är rart

det är ett helvete vara här
och känna varför
gör jag mig detta besvär

jag är ju ändå inte den rätta
hon är för bra är hon verklig
ett härligt ärligt tidsfördriv

på något sätt försöker jag nå fram
man får passa sig ,man får ta lite skit

Va fan vill du vill du hångla eller..
hon biter av

med toner ljud eller kurr
lockar jag fram ett garn
det är rätt göra barn

men va fan ..sen blir man i alla fall uppäten
så det gäller att spinna en genväg ut där bak
men man blir ju alltid blåst på lite spad




Fri vers av Stubben
Läst 365 gånger
Publicerad 2006-05-30 13:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Stubben
Stubben