Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Så tyst har jag aldrig hört dig andas

Din mun stängs av min plötsliga tystnad
Är det du eller jag som äger pizzerian?
Vi står där varje morgon strax innan butiken öppnar
Du tvättar aldrig dit hår verkar det som men du behöver pengar till öl
Jag köper cashewnötter och granatäpplen
Vi tittar på varandra och tänker nog ungefär på samma sätt
Du fyller 50 imorgon
Jag längtar tills Mormor blir född som en påfågel på nytt




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 178 gånger
Publicerad 2017-10-26 14:49



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP