Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skandal

Hon går fram och beställer hummus
men hon uttalar det riktigt bärskt "hooouummmouuus"
Sen sparkar hon till den filipinske flöjtspelaren mitt i Jethro Tull-covern
Det här är skandal
Aftonbladet - lägg ut
New York Times skriver en krönika om hela händelsen
"Douuuh" säger hon till mig men hon menar bara "Du"
"Du är så jävla laxerande"




Fri vers (Fri form) av Frajberg VIP
Läst 207 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2017-10-26 14:56



Bookmark and Share


  i af apa
Löööv iiit!!
2017-10-27
  > Nästa text
< Föregående

Frajberg
Frajberg VIP