Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När hjärtat skriker högre än själen klarar av


När hoppet sinar
och tilliten avtar

när känslor svämmar över
och dränker mig till botten

när benen vill springa ifrån allt
och ingen finns där att hindra mig

när för många funderingar trängs i huvet
och nuet inte får plats

när hatet vaknar
och hämnden blir min vän

när begären tar vid
och inte går att söva


När hjärtat skriker högre än själen klarar av

det är då jag som mest behöver
upphöra att behöva




Fri vers av Susanna
Läst 942 gånger
Publicerad 2006-05-30 15:49



Bookmark and Share


    romani princess
det är då jag som mest behöver
upphöra att behöva..så väl skrivet
2007-02-11

  swimsus@gmail.com
Varje mening har sitt egna innehåll och du har lyckats sätta ord på svåra känslor. Gillar upplägget och dina vändningar på ord, från början till slut!
2006-05-30
  > Nästa text
< Föregående

Susanna
Susanna